VIEWS

Info – Kontakt

Studio Chill u krijua nëvitin 2005.(Për shkak te eksperiencës ndër vite), Si një studio prodhuese me shërbim të plotë, ne jemi një partner i besueshëm për shumë artistë të njohur si në Shqipëri ashtu edhe jashtë vendit. Në këtë industri, ne ofrojmë cilësi të lartë dhe realizim profesional të projekteve tuaja. Portraits, image videos, fashion shoots.

Chill Studio: Realizon video muzikore dhe produksione audio vizive.

Reklama,spote publicitare, promocionale, video muzikore, xhirime të ndryshme për festat tuaja dhe organizime familjare.

  CHILL PRO

“CHILL YOUR LIFE”

Chill Studio was established in 2005. As a full-service production studio, we are a reliable partner for many well-known artists in Albania and abroad.

With a great experience in this industry, we offerhigh quality and professional productions for your projects. We offer portraits, image videos, fashion shoots.

Chill Studio: produces music videos and audio-visual projects.

Adds, advertising and promotional spots, music videos, various shootings for your holidays and family events.

Collaborate

Dëshironi të punoni me ne? lini një mesazh