VIEWS

Bledar Hoxhaj – Ky flamur me ben krenar

Chill Studio: Realizon video Muzikore dhe produksione audio vizive.
Reklama,spote publicitare, promacionale, video muzikore.
Ky produksion vizual u realizua nga Chill Pro.
Director: Ernis Çili ©
Date: